Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Videochat szabályzat

Chatszabályzat

1.) Üdvözlök mindenkit az oldalamon. Ez egy moderált Chat ahova beléptél. A MODERÁTOR kérését minden felhasználónak teljesítenie kell. Aki nem így gondolja, az kizárja magát a közösségből. Ha be-ki lépsz valahonnan, ILLIK köszönni, mint az élet egyéb területein. Létre hoztam pár egyszerű szabályt, melyet ha, mindenki betart akkor békés, nyugodt kis társaság lesz itt.

2.) a Chat jellege Csevegő és, videó Chat-t csak kamerával és, mikrofonnal tudod Használni. A többi szobában csak a MODERÁTOR KÉRÉSÉRE VAGY KÖTELES KAMERÁT KAPCSOLNI. Azoknak ajánlom, akik már régebb óta ismerik egymást. VENDÉG NEM NYITHAT SZOBÁT, AZT KÉRD a MINDENKORI MODERÁTOR-L! Amennyiben más videó által sugárzott képét nézed, kérlek, tiszteld, meg azzal, hogy Te is kapcsolsz kamerát ez így TISZTESSÉGES. Kérlek ne flódolj! (ugyan azon üzenet többszöri beküldése) mert kizárást von maga után! Továbbá ne használd a Caps Lock gombot tartósan, mert, kiabálásnak minősül a Chat világában.

3.) a CHAT-T MINDENKI SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE HASZNÁLJA!

4.) B.T. K. 176/A §-az értelmében! TILOS! Minden nemű faji, politikai nézet kinyilatkoztatása, NEMI IDENTITÁS KRITIZÁLÁSA, OBSZCÉN SZAVAKKAL ILLETÉSE! Ha még is erős ingert érzel a kinyilatkoztatásra, azt TEDD máshol, mert, kizárás jár érte!

5.) B.T. K. 282§-286.§-G TERJEDŐ és AZ ORFK SZABÁLYOZÁSA ALAPJÁN AZ 1994 ÉVI XXXIV-S BELÜGYMINISZTERI RENDELET ÉRTELMÉBEN! TILOS! Bármilyen tudatmódosító szer FOGYASZTÁSÁRA való utalás, felhívás, reklámozás! A B.T. K. 195.§-L KEZDŐDŐEN a 208§-G BEZÁRÓLAG. pedofília-l kapcsolatos megnyilvánulás vagy, utalás, felkérés, a másik fél videó képben történő zaklatása, e célból mert, azonnali végleges tiltás a jutalma VALAMINT AZONNALI HATÓSÁGI ÉRTESÍTÉS.

6.) TILOS más chat-k reklámozása u.n. Linkelése. KIVÉTEL: a mások számára is fontos közérdekű linkek bemásolása.(zene, informatikai segítségnyújtás, filmek linkjei, stb.).

7.) a chat-t csak 18. élet évét betöltött személy látogathatja!

8.) A MODERÁTOR a videó cset-n BÁRKITŐL kérhet kamerát, de te a Moderátortól nem!

9.) A MODERÁTORI JOGOK ki vannak osztva, azt ne kérd, mert, kizárást von maga után.

9/a) a TILTÁS mértékét minden esetben a moderátor dönti el a szabályzat szegés mértékétől függően, amely tarthat: 1/2-óráig, 1 napig, 1 hétig, 1hónapig vagy, VÉGLEGES TILTÁS.

9/b.) Amennyiben 18év alatti személy belép a Chat-re, azt azonnal jelezd a moderátornak! A 18-ÉV ALATTI személyek belépéséért minden esetben a SZÜLŐT terheli a felelősség!

10.) A P.T. K. 85 §/A BEKEZDÉSE értelmében a chat üzemeltetője TISZTELETBEN tartja a személyiségi jogokat harmadik félnek semmilyen adatot nem szolgáltat ki.

11.) a cset üzemeltetője együtt működik a nyomozó hatóságokkal, amennyiben hivatalosan is meg keresik adatszolgáltatás céljából akkor minden segítséget meg ad a hatóság részére az igazság kiderítése érdekében.

12.) Minden felhasználót kérek, hogy, semmilyen körülmények között ne adjon ki személyes információt magáról (lakhely, egyebek) mert, ezek mind visszaéléshez vezethetnek, amiért a FELHASZNÁLÓ tartozik felelősséggel. Bármilyen panasz merül fel a moderátori munkával kapcsolatban, kérlek, írj mailt nekünk hogy, kivizsgálhassuk a panaszodat. Amennyiben a moderátor tévedett akkor természetesen minden jogod visszakapod azonnal. REGISZTRÁCIÓDDAL AUTOMATIKUSAN ELFOGADOD a CHAT SZABÁLYZATÁT. jó szórakozást kívánok, sok szeretettel. Köszönettel a chat üzemeltetője. Panaszaitokat, az: bbbestiak@gmail.com címre várjuk, hogy, mielőbb megoldásra találjanak a problémák. A Chat üzemeltetője MAGÁRA NÉZVE kizár minden harmadik fél által okozott kárral kapcsolatos kártérítési igényt. Amennyiben a tag még is Harmadik fél által okozott kártérítési igényével élni kíván akkor, a Chat üzemeltetőjének Mindenkori székhelye szerinti városi bíróságon!

 

Nyújthatja be kár igényét melyet a szabályzat alapvetően KIZÁR!